Capjikia Online Site

Capjikia Online Site, Capjikia Wapmap Site, Http Capjikia Com, Info Capjikia Merak, Bocoran Capjikia Com Terbaru 2012


1. SESUK ESUK MULAI NYAMBUT GAWE NJALUK MARING GUSTI SUPOYO LANCAR REJEKINE

2. ORA ISO MANGAN ORA ISO NYAWANG, YO MUNG KEMPAS KEMPUS NYEDOTI OKSIGEN ING TABUNG

3. SEDINO MANGANE ORA TRIMO PENG PAPAT, MULO UKURANE KLAMBI ORA ONO ING TOKO

4. TANGANE NGGRATIL, KANCANE NGANTI TOBAT OLEHE NGANDANI

5. SANADYAN URIP PAS PASAN, ISI KANTONG ORA TAUKEBAK ANANGING ISIH GELEM WEH WEHAN MARANG TONGGOTEPARO

6. LAMBENE LAMIS PINTER OLEHE NGRAYU WONG LIYAN, MULO YEN ADOLAN YO LARIS NGANTI SEPRIKI

7. AJINING ROGO GUMANTUNG SOKO BUSONO, AJINING DIRI GUMANTUNG ONO ING LATHI, ORA PERLU NJEGLOKNE LIYAN, KABEH MAU ASALE SOKO TUMINDAKE DEWE DEWE

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar